O NAMA

INGINSPEKT - OPATIJA

Inginspekt – Opatija d.o.o. je tvrtka koja posluje od 2000. godine, imamo tim iskusnih stručnjaka sa dugogodišnjim radnim iskustvom na poslovima zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša, na poslovima akustičkih ispitivanja i projektiranja buke, ispitivanja sigurnosti dizala, uzorkovanja i ispitivanja vode za ljudsku potrošnju te uzorkovanja i ispitivanja otpadnih voda, kao i energetskog certificiranja građevina. 2021. godine otvorili fizikalno – kemijski i mikrobiološki laboratorij.

INGINSPEKT - OPATIJA D. o. o.

U trenutku osnivanja naša djelatnost bila su tehnička ispitivanja i pružanje usluga iz zaštite na radu. Od dana osnivanja do danas proširujemo našu djelatnost u cilju pružanja kompletnih usluga našim poslovnim partnerima. Tako smo 2021. godine otvorili fizikalno – kemijski i mikrobiološki laboratorij za uzorkovanje i ispitivanje (analizu) vode za ljudsku potrošnju i otpadne vode. Inginspekt – Opatija d.o.o. akreditiran je ispitni laboratorij prema normi HRN EN ISO/IEC 17025:2017 od strane Hrvatske akreditacijske agencije u području opisanom u prilogu Potvrde o akreditaciji broj 1282. Imamo ovlaštenja više ministarstava za obavljanje: akustičkih ispitivanja (buka i zvučna izolacija), ispitivanja emisija onečišćujućih tvari u zrak iz nepokretnih izvora, ispitivanja električnih instalacija, instalacija za zaštitu od udara munje i sustava ventilacije te uzokrovanje i ispitivanje (analizu) vode za ljudsku potrošnju i otpadnih voda. Inginspekt – Opatija d.o.o. akreditirano je inspekcijsko tijelo vrste A prema normi HRN EN ISO/IEC 17020:2012 od strane Hrvatske akreditacijske agencije u području opisanom u prilogu Potvrde o akreditaciji broj 1282. Zapošljavamo stručnjake strojarske, elektrotehničke, kemijske, sanitarne te ekonomske struke, kao i stručnjake zaštite na radu i zaštite okoliša.

VAŠI IZVJEŠTAJI U OBLAKU

Inginspekt – Opatija d.o.o. posjeduje i primjenjuje WEB aplikaciju za potrebe pregleda i ispisa pojedinih zapisnika i izvještaja svih obavljenih tehničkih ispitivanja i mjerenja na svim objektima naručitelja radova. Izvještaji i zapisnici o izvršenim uslugama dostupni su Vam bilo kad i bilo gdje, samo za pregled ili za ispis. Jednim klikom iznad izbornika otvara Vam se prozor u koji unosite jedinstveno korisničko ime i lozinku koja Vam je dodijeljena. Time pristupate svim izvještajima i zapisnicima koje smo izradili za Vas od početka zajedničke suradnje.

Naša misija je kontinuirano unapređenje poslova i kvalitete naših usluga prepoznatljive u odnosu na našu konkurenciju, te stručnost i konkurentna cijena usluga. Naša vizija je biti poželjan i uvažavan partner, poznat po kvaliteti usluge, stručnosti, poštenim i brižno njegovanim odnosima, zaštiti interesa naših poslovnih partnera, te zadovoljstvu i dobrobiti naših radnika. U tome uspijevamo trajnim usavršavanjem naših stručnjaka, te brigom o postojećoj i ulaganjem u nabavku nove najmodernije opreme i instrumenata. U našem dosadašnjem radu svoje povjerenje su nam dale ugledne i cijenjene tvrtke sa područja čitave Republike Hrvatske, a vi provjerite zašto i u čemu se razlikujemo od svih ostalih koji se bave sličnom djelatnosti! Dobiti ćete sve odgovore, kao i stručna rješenja za vaše probleme, ako nam date priliku za suradnju!

S poštovanjem, 

Darko Bujanović, prokurist