POLICA PRIVATNOSTI

Datum stupanja na snagu: 01.12.2022.

Web stranica https://inginspekt-opatija.hr/  (u daljnjem tekstu: Usluga) službena je stranica tvrtke Inginspekt – Opatija d.o.o. (u daljnjem tekstu: tvrtka), koja svojim klijentima i potencijalnim klijentima pruža razne informacije o svojim uslugama iz područja zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša kao što su tehnička ispitivanja, izrada elaborata, pravilnika i općih akata, osposobljavanja radnika, laboratorijskih aktivnosti, itd.. Sljedeća pravila o privatnosti potvrđuju našim klijentima da se njihovi podaci prikupljaju samo za potrebe tvrtke i da su zaštićeni u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo?

Tvrtka prikuplja osobne podatke o klijentima i potencijalnim klijentima putem kontakt obrasca dostupnog na stranici. Obrazac je namijenjen svima onima koji se žele poslati upit bilo koje vrste. Podaci prikupljeni ovim obrascem mogu sadržavati:

  • ime i prezime
  • email adresa
  • kontakt broj telefona / mobitela
 

Ti se podaci prikupljaju samo u svrhu komunikacije od strane tvrtke prema osobi koja je ispunila obrazac i u svrhu slanja ponude za određenu uslugu. E-mail adrese korisnika također mogu se koristi za buduću razmjenu informacija i obavijesti o zakonskim odredbama, obavještavajući ih o promjenama ukoliko su potpisali ugovor s tvrtkom o vođenju poslova zaštite na radu i zaštite od požara. Korisnici neće primati nikakve e-poruke namijenjene oglašavanju ili promociji komercijalnih i drugih sadržaja koji nisu povezani s tvrtkom i njezinim uslugama.

Podaci o korištenju

Također možemo prikupljati podatke o pristupu i korištenju Usluge. Ovi podaci mogu uključivati informacije kao što su: adresa Vašeg računala (npr. IP adresa), vrsta preglednika, verzija preglednika, stranice naše Usluge koje posjećujete, vrijeme i datum Vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama, jedinstvenog identifikatora uređaja i drugih dijagnostičkih podataka.

Podaci o praćenju i kolačićima

Kolačiće i slične tehnologije praćenja koristimo za praćenje aktivnosti na našoj Usluzi i održavanje određenih informacija. Više informacija o kolačićima možete pronaći na ovoj stranici.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu. Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web stranici.

S kim dijelimo vaše podatke?

Osobni podaci se prikupljaju isključivo u svrhu komunikacije s klijentima tvrtke vezano uz usluge, te u svrhu izdavanja i slanja ponude korisnicima usluga. Ti se podaci pohranjuju unutar same tvrtke. Osobni podaci koje prikupljamo putem kontakt obrasca automatski se prosljeđuju našem web administratoru iz sigurnosnih razloga. Web administrator ne koristi ove podatke za bilo kakav marketing ili oglašavanje te upravlja podacima koji su mu dostupni u skladu sa Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka s GDPR-om.

Koliko dugo čuvamo Vaše podatke?

Prikupljeni podaci čuvat će se onoliko dugo vremena koliko je potrebno za ostvarivanje svrhe njihovog prikupljanja.

Kako štitimo Vaše podatke?

Prije podnošenja upita za usluge tvrtke putem kontakt obrasca, klijenti ili potencijalni klijenti moraju izričito dati svoj pristanak da se slažu s pravilima ove police privatnosti označavanjem potvrdnog okvira ispod obrasca. Osobni podaci prikupljeni ovim obrascem nikada se ne otkrivaju niti jednoj osobi koja nije zadužena za komunikaciju s korisnicima, izradu ponuda ili upravljanje web stranicom. Svi se osobni podaci čuvaju zaštićeni od neovlaštenog pristupa primjenom tehničko – organizacijskih mjera sigurnosti.

Koja prava imate nad vašim podacima?
Korisnici u svako doba mogu zatražiti brisanje bilo kojih osobnih podataka koje imamo o njima. To mogu učiniti osobno, poštom ili e-poštom na adresi/e-adresi tvrtke.

Izmjene ove Police privatnosti
S vremena na vrijeme možemo ažurirati naša pravila o privatnosti. Obavijestit ćemo Vas o svim promjenama objavljivanjem nove Police privatnosti na ovoj stranici.
 
Kontaktirajte nas
Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Pravilima o privatnosti, slobodno nas kontaktirajte putem e-mail adrese: inginspekt@inginspekt-opatija.hr.